Je bent een beginnende of gevorderde creatief ondernemer. Je creativiteit maakt dat je inventief bent, en dat je een enorme troef in handen hebt om je te onderscheiden van anderen. Het is jouw poort naar verbinding met je klanten zonder het contact met jezelf te verliezen. Je wilt van betekenis zijn en verschil maken. Het ontbreekt je nooit aan ideeën en plannen, maar wat werk je als eerste uit? Wat is de slimste keus? Hoe zet je dingen op? Hoe kom je uit je comfortzone en laat je jezelf zien, zodat je toekomstige klanten je kunnen leren kennen? Hoe krijg je naamsbekendheid? Hoe kun je jezelf en je product aantrekkelijk (online) presenteren? Hoe kom je met klanten of opdrachtgevers in contact? Wat voor prijzen kun je vragen? Allemaal dingen die je moeilijk vindt en waar je weerstand bij voelt. Toch: juist hoe je hiermee omgaat bepaalt je succes en plezier als ondernemer.

Ik leer je hoe je kunt ondernemen op een manier waarbij je je onderscheid van anderen: vanuit jouw karakter, persoonlijke omstandigheden en kwaliteiten. Met mijn praktische toepasbare methode, kun jij je richten op waar je echt goed in bent: je persoonlijkheid inzetten en creëren.

Hoe werkt het?

Voorafgaand aan de VIP-dag stuur ik je een vragenformulier. Dit formulier vul je in en stuur je me terug. Ik heb dan een beeld van jouw dromen en ambities, je huidige situatie en de obstakels waar je tegen aan loopt. Hierdoor kunnen we de tijd die we hebben op de VIP-dag zo effectief mogelijk benutten.

Op de VIP-dag ben je van harte welkom in mijn Studio. We gaan van 9.00 – 17.00 uur flink aan het werk. Natuurlijk zorg ik voor lekkere hapjes en drankjes. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een hoofd vol inspiratie, helderheid, vertrouwen én een concreet stappenplan onder je arm. Na de VIP-dag kun je de volgende dag direct beginnen om je stappenplan uit te voeren.

 

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Wie ben jij en wat is jouw passie? En daaruit voortvloeidend: welk product bied jij aan en aan wie? We formuleren dit op een manier die je kun communiceren aan je ideale klanten.
  • Het aanbrengen van structuur. Hoe benut jij je tijd zo effectief mogelijk? Hoe blijf je voor jezelf zorgen als zelfstandig ondernemer en zorg je dat je niet opbrandt? Hoe blijf jij de baas in je eigen bedrijf en je privé-leven en laat je werkdruk niet met je aan de haal gaan?
  • We bepalen je prioriteiten. Wat doe je eerst? Wat in een later stadium?
  • Hoe kun jij je creativiteit inzetten om je te onderscheiden van andere ondernemers? Met andere woorden: hoe zorg je dat jij de know like trust-factor zo goed mogelijk benut?
  • Wat is jouw verhaal en hoe communiceer je dit? (creative storytelling)
  • Wat bied jij concreet aan? Is dit in lijn met waar jouw klanten behoefte aan hebben?
  • Wat zijn jouw korte en lange termijn doelen? Waar zijn die doelen op gebaseerd en hoe ga je ze realiseren?
  • Hoe kun je je website het beste inrichten? Je social media kanalen? Je nieuwsbrief?
  • We kijken naar jouw mening over geld verdienen en verkopen. Ik leer je simpel een eenvoudige manier om verkopen en geld vragen leuk te gaan vinden in plaats van iets waar je je bezwaard over voelt.
www.studiopolle.nl Mentorsessies Jouw Creatieve Project.

Wat kun je van mij verwachten?

Voorafgaand aan de VIP-dag heb ik me verdiept in jou en je bedrijf. Aan de hand van het vragenformulier dat je ingevuld hebt en jouw werk, je website (als je die hebt) en je social media activiteiten. Ik ben ambitieus en ben een grootdromer. Voor mezelf als creatief ondernemer, maar vooral ook voor jou. Dit maakt dat ik je een zachte schop onder je kont zal geven als dit nodig is. Wanneer je jezelf beperkt of klein houdt, zal ik je dit laten weten. Ik ben concreet en praktisch.

Je staat er niet alleen voor. Ik help je om je creatieve dromen waar te maken, je doelen te bereiken en een fijn leven en succesvol bedrijf te bouwen vanuit jouw unieke talenten.

Wil je een échte stap maken, ben je bereid om niet alleen te dromen, maar vooral ook te doen, dan ga ik graag met je aan het werk. Vul het onderstaande formulier in. Als ik dit ontvangen heb dan zal ik contact met je opnemen om een gratis en vrijblijvend Skype kennismakingsgesprek van 30 minuten in te plannen.

 

Je naam (verplicht)

Je emailadres (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

captcha