≡ Menu
Het is 1972. De laatste astronauten maanwandelen. Noord-Ierland beleeft de Bloody Sunday. The Godfather gaat in première en Eddy Merckx wint voor de vierde keer de Tour de France. In de zomer van dat jaar wordt er in Amsterdam een baby met rood haar geboren.

Ik groei op tot een kind dat het allerliefst danst, tekent en leest. Aan logeren doe ik niet want dat vind ik eng, aan kinderpostzegels verkopen wel. Op de middelbare school kies ik exact, haal een vier voor het examen wiskunde, maar blink uit in talen. Op de PABO schrijf ik mijn afstudeerscriptie over ontluikende geletterdheid. Daarna word ik juf in groep 1 en 2, werk ik als massagetherapeut en schrijf ik een aantal lesmethodes voor het basisonderwijs. Ik tref de leukste man, sluit een verbond met een hond en sta als eendagsvlieg op het podium van Paradiso. Sinds 2005 schrijf ik vrij werk op mijn weblog.

Ik woon midden in het land, halverwege tussen stad en groen. Daar doe ik wat ik het allerliefste doe: schrijven. fotograferen en schilderen. Bij voorkeur tegelijkertijd, over en door elkaar. De thema’s in mijn creatief werk zijn de verschillende lagen in realiteit en droom, vrouwelijkheid, transformatie en herinnering.

Ik reis graag naar Frankrijk of Berlijn, maar het allerliefst naar huis. Food is my love language. Kleine gerechtjes en bijpassende wijnen. Zeven gangen graag. Ik verdwaal graag in het intro van Gimme Shelter, de boeken van Sarah Kane en Joke van Leeuwen, en kunstwerken van Cy Twombly. Ik houd van Polaroid, delphiniums en de winter.

Ik help creatieve ondernemers om een fijn leven en bedrijf te bouwen rondom hun creativiteit. Dit doe ik door middel van online cursussen, coaching en offline events. Op mijn website vind je content hierover terug in woord, beeld en geluid.

Mijn moonwalk is weergaloos. Ik kijk graag naar de Tour de France en ja, ik wil kinderpostzegels.