≡ Menu

Soms lijkt het alsof al je aandacht naar anderen gaat. Alle tijd gaat op aan de hectiek van het leven. Maar wat blijft er over van jou? Je voelt je niet gezien of gehoord.

Je verlangt naar tijd en aandacht voor jezelf. Naar de ruimte om je te focussen op jouw talenten, wensen en de expressie hiervan. Je wilt je leven meer baseren op het koesteren van de waardevolle dingen uit het verleden, het vieren van het heden en het verwezenlijken van je toekomstdromen. Je grootste wens: een sprankelend leven dat helemaal van jou is, waardoor het jou en de mensen om je heen een overvloed aan mooier, leuker en fijner oplevert.

Dit is de uitnodiging waar jij op wachtte. De uitnodiging waarbij jij en ik alle tijd en ruimte maken voor jou en je talenten, en om je dromen te verwezenlijken. Ik leer jou om tot de kern te komen. Stap voor stap slaan we een brug tussen je huidige situatie en daar waar je naar toe wilt. We scheppen samen de voorwaarden voor meer leven, meer vrijheid, meer expressie, meer plezier, meer contact met jezelf en de wereld om je heen: meer jij!

Accepteer jij deze uitnodiging? Dan spreken we elkaar om de twee weken via Skype of telefoon. Dit doen we minimaal drie keer. We praten, maar er is ook volop ruimte voor creatieve opdrachten (schrijven/fotografie/schilderen), mindfulness, meditaties/visualisaties en voice-dialogue. Tussen onze afspraken door ben ik beschikbaar via de mail voor begeleiding, verdieping en natuurlijk aanmoediging.

Het is tijd voor meer jij. Voor de beste versie van jezelf. Verander je leven en zet vandaag de eerste stap.

 

jaknopik wil graag 3 sessies van een uur. Ik betaal € 215 ineens en bespaar daarmee 10%.

 

jaknopik wil graag 3 sessie van een uur. Ik betaal per gesprek € 80.

 

www.studiopolle.nl Meer Jij Mentorsessies.

Hoe werkt het?

  • Je meldt je aan via de JA-knop. Je komt nu automatisch terecht in mijn agenda. Je selecteert de ‘Meer Jij’-mentorsessie en plant direct je eerste afspraak.
  • Binnen 24 uur na je aanmelding ontvang je via de mail een vragenlijst. De vragenlijst bereidt jou en mij voor op het eerste gesprek, zodat we de tijd die we samen hebben zo effectief mogelijk kunnen besteden.
  • De vragenlijst vul je in en stuur je terug aan mij uiterlijk een dag voordat de eerste sessie plaatsvindt.
  • Het Meer Jij mentortraject bestaat uit minimaal 3 sessies. Zo kunnen we grote stappen maken.
  • Betaling vindt plaats via Paypal. Wanneer je niet de mogelijkheid hebt om via Paypal te betalen, dan kun je dit aangeven op de vragenlijst die je ontvangt. Ik stuur je dan een factuur, zodat je het bedrag rechtstreeks op mijn rekening kunt overmaken.
  • Iedere mentorsessie duurt een uur en vindt plaats via Skype of FaceTime. Je hebt dus een goede internetverbinding nodig.
  • Tussen de drie sessies door en tot twee weken na je laatste mentorsessie ben ik beschikbaar via de mail voor begeleiding, verdieping en natuurlijk aanmoediging.
  • Wanneer je een mentortraject bij mij gedaan hebt, heb je recht op een aantrekkelijke 10% korting op mijn e-courses en workshops.
  • Wanneer je vragen hebt, neem dan gerust contact op via het contactformulier. Ik hoor graag van je!

 

www.studiopolle.nl More and more of you. Meer Jij mentorsessies