Aan mijn keukentafel (week 44)

aan mijn keukentafel week 44 www.studiopolle.nl
Zittend aan mijn keukentafel, kijk ik terug op de afgelopen week.

1
In het weekend kwam Vince logeren. De baasjes van Vince wilden een weekend weg, en Vince kwam op ons passen. Sinds Pip vorig jaar overleed is ons huis hondloos. Dat is best stil en leeg (en overdreven schoon), dus Vince is meer dan welkom. Vergeleken bij Pip is Vince een reus. Een o zo lieve reus. Na twee dagen wandelen, knuffelen, eten, slapen en spelen ging de GVR weer naar huis. En nu is het weer best stil en leeg (en overdreven schoon).
2
Ik las ‘Art Journal Your Archetypes’ van Gabrielle Javier-Cerulli. In het boek kom je er achter welk archetypes je bent en hoe je je archetypes als inspiratie in mixed media kunt gebruiken. Ik vond het inspirerend en werd er enthousiast van.
3
De promotie van mijn online cursus ‘Leef jouw creatieve leven’ begon. Na veel voorbereiding en alleen werken, kon ik eindelijk delen waar ik mee bezig ben. Heel leuk, en heel spannend. We beginnen op 14 november a.s. Geef je nu hier op en doe mee! Ik verheug me er op.
4
Op de draaitafel in Studio Polle. (alleen maar vrouwen deze week)
5
Een van mijn favoriete hangplekken is Instagram. Ik plaats foto’s, maar kijk minstens even graag naar het werk van anderen. In deze weekoverzichten zet ik iedere week het account van een van de fotografen die ik bewonder in de spotlight. Deze week is dat het account van Elizabeth Bailey. Elizabeth maakt emotionele, conceptuele en verhalende zelfportretten. Echt prachtig.
6.
Vrijdag mocht ik bij de presentatie van de debuutroman ‘Voorland’ van Octavie Wolters zijn. Octavie en ik delen een blogverleden, en ik lees haar graag. Ik kan niet wachten om in het boek te beginnen.

De komende week zal voor mij in het teken staan van het verder werken aan ‘Leef jouw creatieve leven’. Er moeten filmpjes worden opgenomen en audio worden ingesproken. Verder ga ik voor de eerste keer naar een filosofische leesclub en ga ik poseren voor een fotoproject van een vriendin. Daarover volgende week meer.

Geniet van het weekend en fijne week.