Aan mijn keukentafel (week 46)

aan mijn keukentafel week 46 www.studiopolle.nl
Vorige week zat ik niet aan mijn keukentafel. Het was in mijn rug geschoten, en toen dat over was gebeurde hetzelfde met mijn nek. Aan een tafel zitten, was dus niet echt mogelijk. Ook de aangekondigde filosofische leesclub en het poseren voor een vriendin gingen niet door.

Inmiddels doen mijn rug en schouder weer, en zit ik deze week weer aan mijn keukentafel en kijk ik terug op de afgelopen week.

Een week waarin Trump gekozen werd als nieuwe president van de Verenigde Staten en ik het niet kon geloven (en dat eigenlijk nog steeds niet doe).

1
De buren gingen op vakantie. Ik bracht ze naar het vliegveld en zorgde voor de kat. Als dank namen ze mee voor een lunch bij de Gastrobar van Ron Blaauw in Amsterdam. Het was heerlijk. Het dessert was een verrassingsei in een eetbaar nestje met bloemetjes. Zo mooi en leuk.
2
De postbode kwam mijn agenda voor volgend jaar brengen. De Desire Map Planner van Danielle Laporte. Dit jaar had ik dezelfde, en ik overdrijf niet als ik zeg dat de agenda me geholpen heeft om mijn bedrijf op te starten. Door doelen te stellen vanuit mijn verlangens, en aan het eind van een week die doelen steeds te evalueren, bleef ik “on track”. Warm aanbevolen (en dit is een advertentievrij-blog, dus zeer gemeend).
3
Een van mijn favoriete hangplekken is Instagram. Ik plaats foto’s, maar kijk minstens even graag naar het werk van anderen. In deze weekoverzichten zet ik iedere keer het account van een van de fotografen die ik bewonder in de spotlight. Deze week is dat het account van Narelle Carter-Quinlan. Ik leerde Narelle kennen tijdens een online fotocursus, en het is een van de aardigste mensen die ik via het www ontmoette. Ze is niet alleen heel aardig, maar maakt ook prachtige foto’s waarin ze een bijzonder verband legt tussen het lichaam, emoties, en het landschap.
4
Op de draaitafel in Studio Polle.
5
Ik werkte veel aan mijn e-cursus ‘Create Creativity’. Ik heb genoten van het schrijven van de cursus en alles wat daar mee te maken heeft zoals het maken van filmpjes en het schrijven van mijn nieuwsbrief. Ik ben er voluit ingedoken, en stel me kwetsbaar op, maar ik vind dat je een project als dit ook alleen maar op die manier kunt benaderen. Ik ben blij met het resultaat en met alle aanmeldingen. A.s. maandag begint het! Wanneer je ook mee wilt doen, kun je je vandaag of morgen nog opgeven. Daarna is het voorlopig even niet meer mogelijk en moet je wachten op een volgende ronde.